welkom

Boscafé De Busjop | Heythuysen
Contact
Dennenappel.png
Boomstammen.jpg

hert jij het al gehoord?

Restaurant De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Bij ons kunt u genieten van een verscheidenheid aan gerechten, of een heerlijke borrel na een stevige wandeling in de prachtige omgeving. De Busjop is tevens een uitstekende locatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches. We hebben diverse sfeervolle en multifunctionele ruimtes beschikbaar. Neem gerust contact met ons op!

Voor onze kleine gasten hebben wij zowel binnen als buiten volop speelgoed en vertier. Ook uw hond is bij ons van harte welkom en zal zich meteen thuisvoelen in de natuurlijke sferen. 

Boscafé De Busjop is per oktober 2021 overgenomen door Mathijs Joosten die voorheen Eetcafé 't Raodhoes in Neer bezat. 

Boscafé De Busjop | Heythuysen
Mos.png
Boscafé De Busjop | Heythuysen
DeBusjop-26.jpg
 
AdobeStock_351721609.jpeg

ree-serveren

Uiteraard bent u altijd welkom om gezellig bij ons binnen te lopen, maar indien u zeker wil zijn van een tafel voor u en uw gezelschap kunt u hier reserveren. Reserveren kan telefonisch (0475 - 491 139) of via onderstaand reserveringsformulier. We verwelkomen u graag! 

reserveren voor vandaag?

Reserveren voor 1e of 2e kerstdag is niet meer mogelijk!

arrow&v
arrow&v
Boscafé De Busjop | Heythuysen
Boscafé De Busjop | Heythuysen
Boscafé De Busjop | Heythuysen
Mos spiegel.png
 
Boomstammen.jpg
1/3

even bijkomen
na een prachtige

wandeling

In de directe omgeving van Boscafé de Busjop liggen prachtige wandelroutes dwars door de kleurrijke natuur. Wij zijn een ideale tussenstop óf eindstation waar u heerlijk kunt bijkomen met een hapje en een drankje bij het haardvuur.

1/5

een heerlijke plek
om gezellig te

lunchen

Onze keukenbrigade bereid dagelijks met veel liefde en passie een diversiteit aan overheerlijke gerechten. U vindt ze op onze menukaart die we onlangs helemaal hebben vernieuwd. Wanneer mogen we u bij ons ontvangen?

1/3

arrangementen
voor grotere

groepen

Door onze unieke locatie zijn we een perfecte, multifunctionele locatie voor feesten en partijen, jubilea, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Maar ook voor een condoleance moment is onze rustgevende locatie uiterst geschikt.

DeBusjop-20.jpg
 

bosnieuwtjes

Eikels.png