top of page
Green.png
Lempkes.png
Dennenappel.png
Boomstammen.jpg
Egel.png

geen zin in ger-egel?

Snappen wij helemaal! Daarom bieden we u een scala aan mogelijkheden voor uw groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, trouwerij of welke gelegenheid dan ook. U zorgt voor het gezelschap, dan zorgen wij voor de rest. Met passie nemen wij u graag de zorg uit handen zodat u zélf ook van uw gelegenheid kunt genieten...

AdobeStock_351721609.jpeg

Een collega werkt 25 jaar bij de zaak? Of u wil stil staan bij het 25 jarige huwelijk van uw familie, vrienden of bekenden? Er zijn tal van redenen om uw jubileum samen te vieren. Hiervoor beschikken wij over drie

FOTO Jubileum.png

jubileum

verschillende ruimtes die zowel afzonderlijk als gezamenlijk kunnen worden ingezet bij uw jubileumviering. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw gezelschap niets te kort komt en zullen we indien gewenst, voor passende decoratie en aankleding zorgen. Trek de champagne maar open!

binnenkort
meer informatie

KABOUTER Paddenstoel fluit.png
Mos.png
AdobeStock_351721609.jpeg
Boscafé De Busjop | Heythuysen
Mos spiegel.png
Geit.png

beesten
& partijen

Met twee ruime zalen (die we tevens kunnen samenvoegen tot één grote zaal) hebben we in De Busjop ruime mogelijkheden voor een kleinere viering tot een feest van formaat.

FOTO feesten en partijen.png

We ontvangen uw gezelschap in een natuurlijke sfeer en stellen helemaal naar wens het programma van uw middag of avond samen. Wilt u dineren en daarna de dansvloer op? Geen probleem! Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij verwelkomen u graag!

binnenkort
merel informatie

Boske.png

ja,
ik wil 
...

Feesten en partijen
Jubileum
Trouwen
AdobeStock_351721609.jpeg

trouwen

FOTO trouwen.png

toe aan een heerlijk diner met bijpassend drankassortiment. Heeft u liever een buffet? Dan kan dat uiteraard ook worden verzorgd. Na het eten en de nazit gaat de verlichting iets zachter en de muziek iets harder. Het is tijd om de dansvloer op te gaan! Geniet ervan, want de avond vliegt om!

Let op! Juni, juli en augustus 2022 zijn volgeboekt.

Let op! Mei, juni, juli en augustus 2023 zijn ook volgeboekt.

Beschikbaar 2022: Oktober, november, december

Beschikbaar 2023: Januari, februari, maart, april

Dé mooiste dag voor velen! Bij een trouwfeest mag vandaag de dag natuurlijk niets ontbreken! Daarbij is gastvrijheid bij trouwerijen hét sleutelwoord. Na zo'n spannende dag zijn u en uw gezelschap wel

Eekhoornliefde.png

binnenkort
meer informatie

AdobeStock_351721609.jpeg
FOTO bedrijfsfeest.png

personeels
feest of borrel

Als er een heel jaar hard gewerkt is door u en uw collega's dan is het de hoogste tijd om even stoom af te blazen. De boog kan immers niet altijd gespannen staan, toch?

Boscafé De Busjop heeft een geweldige locatie met centrale ligging en voldoende eigen parkeergelegenheid. Uiterst geschikt voor een bedrijfsetentje of personeelsfeest. Iedereen weet dat collega's ontmoeten in een informele sfeer de zaken vaak ten goede komen.

binnenkort
merel informatie

Kikkert.png
Mos spiegel.png
Personeelsfeest
Trouwen 2
Dennenappel.png

condoleance

afscheid

Afscheid kaarsen.png

Met respect en aandacht helpen wij bij het organiseren van een waardige condoleance receptie. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en zullen er alles aan doen om u en uw aanwezigen een prettige tijd samen te kunnen geven. U kunt per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Steeds vaker ontstaat de wens om een condoleance niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. De Busjop biedt een rustige omgeving middenin de natuur, met veel ruimte en vrijheid om samen te zijn.

Condoleance
Codoleance 2
Boomstammen.jpg

contact

Slak.png

Wij streven ernaar om binnen 3 dagen te reageren. Heeft u na die periode nog geen reactie van ons mogen ontvangen? Neem dan even direct contact met ons op via info@debusjop.nl.

liever even bellen?

bottom of page